Аз трябва да се оженя, каза Владимир Путин. Руският президент отговори

...
Аз трябва да се оженя, каза Владимир Путин. Руският президент отговори
Коментари Харесай

Путин: Трябва да се оженя

Аз би трябвало да се оженя, сподели Владимир Путин. Руският президент отговори на въпрос, заложен на обичайна му годишна конференция, написа Novini.bg.

Той бе запитан от публицист дали счита да подписва брак. " Вие женен ли сте?, сподели президентът и чу " Да ". " Значи вие знаете какво е брак и ми желаете същото ", иронизира стопанинът на Кремъл. " Аз съм честен човек и ще би трябвало да се оженя ", сподели Путин. Той обаче не разясни по кое време и за кого. Руският президент се разведе с Людмила Шкребнева преди години. Още преди раздялата му в медии се появиха спекулации, че той има връзка с гимнастичката Алина Кабаева. Путин и спортистката отхвърлят догатките. 

" Моите готвачи работят във Федералната работа за защита (ФСО). Има такова разбиране като безвредна храна и ние не можем да поверим тези артикули на други хора с изключение на от ФСО ", сподели Путин. С тези думи той отговори на въпрос употребява ястия, приготвени от Евгений Пригожин. Кулинарът се счита за доближен до съветския президент и съгласно изказвания Пригожин е станал един от най-богатите  хора в страната поради близостта с президента.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР